0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Te Identifikojme nevojat, per te rritur angazhimin tone ne permiresim te klimes se biznesit!

 

 

 

Unioni i Sipermarresve te Rinj te Shqiperise, deshiron te mbajne te mireinformuar sipermarresit, duke monitoruar situaten e COVID 19.

Analiza e te dhenave qe Ju do te na mundesoni me plotesimin e ketyre pyetjeve te thjeshta, do te mund te krijoje nje opinion me te qarte te situates ekonomiko-financiar, dhe ne vecanti do te mund te mireorientojne propozimet apo kerkesat e perbashketa per t'Ju drejtuar qeverise.

 

 

Lutemi te mund te investoni 2 minuta nga koha Juaj, duke u pergjigjur ketij pyetesori.